Контакт

Welcome to KARTEL DOOEL, your trusted partner in the metal industry. With over 30 years of excellence, we specialize in crafting top-quality steel profiles and installations. Explore our innovative solutions and let's build success together!

Contacts
Location
Ul. Ilindenska 2981 , 1230 Gostivar Republic of North Macedonia
Follow us
01
02

тел.  +389 (0) 70 345 898  | +389 (0) 76 231 330

УслугиДобредојдовте во Картел

Една од најмоќните компании во СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Со над 30 години совршеност, ние сме специјализирани за изработка на челични профили и инсталации со врвен квалитет. Истражете ги нашите иновативни решенија и ајде да изградиме успех заедно!

За КартелНие работиме за вас од 1990 година. Индустриски низ целиот свет.  

„Во текот на нашата 30-годишна историја, КАРТЕЛ ДООЕЛ е специјализирана за производство и монтажа на различни челични конструкции, вклучувајќи магацини, услужни објекти и административни згради. Користиме низа материјали, вклучувајќи квадратни и правоаголни челични профилни цевки, топловалани челични носачи на I и U профили и заварени челични плочи.

 

За да обезбедиме квалитет и конкурентност, ние набавуваме стандардни челични профили на локално и на меѓународно ниво, а исто така работиме со сопствена автоматска линија за сопствени профили. Нашите материјали ги исполнуваат ISO стандардите, набавени во радиус од 100 километри од Гостивар“.

од 1990 година

Мисија

„КАРТЕЛ ДООЕЛ Гостивар е посветена да биде истакната сила во металната индустрија. Преку нашата посветеност на извонредноста во изработката, користењето иновативни решенија и непоколебливата посветеност на исклучителната услуга, имаме за цел да поставиме нови стандарди за квалитет и доверливост.

Со повеќе од 30 години искуство, ние постојано се развиваме и се прилагодуваме за да одговориме на динамичните потреби на нашите клиенти и индустрија. Нашата мисија е да ги надминеме очекувањата, да негуваме долгорочни односи и да поттикнеме заеднички успех за сите вклучени засегнати страни“

СертификатСертификат за извонредна кредитна способност - 2023 година

Овој сертификат потврдува дека деловниот субјект е дел од групата компании со највисок кредитен рејтинг во Северна Македонија. Исполнувајќи ги сите критериуми за 2023 година, бизнисот не само што ги задоволува туку и ги надминува барањата, постигнувајќи исклучителна кредитна способност во тековниот период. Честитки за ова извонредно достигнување, што ја одразува извонредноста на бизнисот во областа на кредитната експертиза.

Специјални производи

КарактеристикиНашата опрема

„КАРТЕЛ ДООЕЛ е специјализирана за производство на резервоари за гориво и вода со стандардни големини кои се движат од 1,5 тони до 30 тони, исполнувајќи ги стандардите за квалитет преку сертифицирани заварувачи. Ние, исто така, произведуваме контејнери за различни намени, вклучувајќи складирање и привремени канцеларии, заедно со покриви, фасади и лим.

Нашата напредна опрема вклучува хидраулични преси со триење способни да ракуваат со листови со дебелина до 12 мм, што ни овозможува да креираме сопствени облици за покривки на резервоари и други апликации. Ние даваме приоритет на техничките иновации и обуката на вработените за да обезбедиме усогласеност со ISO стандардите и да ги исполниме барањата на нашите клиенти“.

КАРТЕЛКАРТЕЛ

ПартнериПроекти што ги завршивме