Get In Touch

Welcome to KARTEL DOOEL, your trusted partner in the metal industry. With over 30 years of excellence, we specialize in crafting top-quality steel profiles and installations. Explore our innovative solutions and let's build success together!

Contacts
Location
Ul. Ilindenska 2981 , 1230 Gostivar Republic of North Macedonia
Follow us

УслугиКласична изработка, модерни решенија

Во КАРТЕЛ ДООЕЛ нудиме разновидна палета на услуги за челични лимови прилагодени да ги задоволат вашите потреби. Од галванизирани и ладни лимови до HRP и обоени лимови, нашите висококвалитетни производи ги задоволуваат индустриските стандарди. Со прецизно исечените пресечени листови исто така достапни, верувајте ни дека ќе ви испорачаме сигурни решенија за вашите барања за челични лимови.

Најчесто поставувани прашањаИмате прашања? Имаме одговори!

КАРТЕЛ ДООЕЛ нуди сеопфатен асортиман на услуги за челични лимови, вклучително и поцинкуван лим, ладен лим, HRP (Топло валани кисела) лим, бојадиран лим и расцепен лим.

Ладните листови обезбедени од КАРТЕЛ ДООЕЛ се обработуваат на ниски температури за да се постигне прецизна дебелина и супериорна завршница на површината. Тие се широко користени во индустриите како што се автомобилската индустрија, градежништвото и производството поради нивната одлична формабилност и униформност.

Листовите HRP (Hot Rolled Pickled) кои ги нуди КАРТЕЛ ДООЕЛ се познати по својата висока јачина и одлична заварливост. Тие се погодни за структурни апликации и проекти за изработка каде што силата и издржливоста се најважни.

Создадена извонредност за нашите остроумни партнери

КарактеристикиПредностите на нашата компанија се во квалитетот на производите

Во КАРТЕЛ ДООЕЛ се гордееме со низа карактеристики што не издвојуваат. Со повеќе од три децении искуство во металната индустрија, носиме експертиза и доверливост на секој проект. Нашиот најсовремен производствен погон обезбедува највисоки стандарди за квалитет и ефикасност, додека нашиот посветен тим е посветен на испорака на приспособени решенија кои ги надминуваат очекувањата. Од челични производи направени со прецизно инженерство до пристап насочен кон клиентите, ние даваме приоритет на извонредноста во сè што правиме.