Get In Touch

Welcome to KARTEL DOOEL, your trusted partner in the metal industry. With over 30 years of excellence, we specialize in crafting top-quality steel profiles and installations. Explore our innovative solutions and let's build success together!

Contacts
Location
Ul. Ilindenska 2981 , 1230 Gostivar Republic of North Macedonia
Follow us
од 1990 година

За Картел ДООЕЛДецениски посветеност, од 1990 година

КАРТЕЛ ДООЕЛ: Лидери во металната индустрија од 1990 година, специјализирана за изградба и монтажа на челични профили. Доверба за квалитет и иновации.

 

Основана во 1990 година, КАРТЕЛ ДООЕЛ е водечка компанија за метална индустрија во Гостивар, Северна Македонија, специјализирана за изградба и монтажа на челични профили. Со 25-годишно наследство на совршеност, ние постојано се прилагодуваме на динамиката на индустријата, инвестирајќи во модернизација и експертиза на работната сила за да испорачаме супериорни решенија

Нашата мисија

Во КАРТЕЛ ДООЕЛ, нашата мисија е да ги надминеме очекувањата на клиентите со доследно обезбедување на висококвалитетни услуги за изградба и монтажа на челичен профил. Со фокус на иновациите, доверливоста и задоволството на клиентите, даваме приоритет на транспарентноста и интегритетот во сите наши операции

Нашата посветеност на континуирано подобрување и инвестирање во најсовремената технологија гарантира дека ќе останеме во првите редови на индустријата, нудејќи приспособени решенија кои ги задоволуваат потребите на нашите клиенти кои се развиваат. Со децениско искуство и докажано искуство на извонредност, клиентите можат да му веруваат на КАРТЕЛ ДООЕЛ да испорача сигурни, ефикасни и исплатливи решенија за нивните проекти.

За КАРТЕЛ ДООЕЛГрадејќи ја својата иднина од 1990 година

Од 1990 година КАРТЕЛ ДООЕЛ е посветен на градење на подобра иднина за нашите клиенти. Со повеќе од четири децении искуство, ние останавме во првите редови на металната индустрија, обезбедувајќи квалитетни проекти и поттикнувајќи силни врски

Историја на нашата компанија

Стратешки лоциран во Гостивар, во срцето на Западна Македонија, КАРТЕЛ ДООЕЛ се издвојува како приватна компанија опремена со најсовремен производствен погон, длабоко посветена на квалитетот на производите и непоколебливата почит кон партнерите и клиентите. И покрај жестоката конкуренција, компанијата обезбеди истакната позиција во металната индустрија, не само во поширокиот регион, туку и низ цела Република Северна Македонија и соседните земји.

Во своето 30-годишно патување, КАРТЕЛ ДООЕЛ се специјализираше за производство и монтажа на разновидна палета на објекти, вклучувајќи магацини, услужни објекти, бензински пумпи, производствени сали, административни згради и спортски сали. Овие конструкции можат да се пофалат со различни димензии, со височини на столбови кои достигнуваат до 9 метри и плочи високи до 12 метри. Растојанието на столбовите се протега до 7 метри, додека растојанието меѓу гредите на покривот достигнува до 28 метри. Покрај тоа, распоните на гредите на покривот се движат од 6 до 30 m, во зависност од употребениот покривен материјал.

ПартнериПроекти што ги завршивме