Kontakto

Welcome to KARTEL DOOEL, your trusted partner in the metal industry. With over 30 years of excellence, we specialize in crafting top-quality steel profiles and installations. Explore our innovative solutions and let's build success together!

Contacts
Location
Ul. Ilindenska 2981 , 1230 Gostivar Republic of North Macedonia
Follow us
që nga viti 1990  

Rreth Kartel DOOELDekada përkushtimi, që nga viti 1990

KARTEL DOOEL: Lider në industrinë e metaleve që nga viti 1990, i specializuar në ndërtimin dhe montimin e profileve të çelikut. Besohet për cilësi dhe inovacion.

E themeluar në vitin 1990, KARTEL DOOEL është kompani lider në industrinë metalike në Gostivar, Maqedonia e Veriut, e specializuar në ndërtimin dhe instalimin e profileve të çelikut. Me një trashëgimi 25-vjeçare të përsosmërisë, ne përshtatemi vazhdimisht me dinamikën e industrisë, duke investuar në modernizim dhe ekspertizë të fuqisë punëtore për të ofruar zgjidhje superiore

Misioni yne 

Në KARTEL DOOEL, misioni ynë është të tejkalojmë pritjet e klientëve duke ofruar vazhdimisht shërbime ndërtimi dhe instalimi të profileve të çelikut me cilësi të lartë. Me fokus në inovacionin, besueshmërinë dhe kënaqësinë e klientit, ne i japim përparësi transparencës dhe integritetit në të gjitha operacionet tona

 

Angazhimi ynĂ« pĂ«r pĂ«rmirĂ«sim tĂ« vazhdueshĂ«m dhe investim nĂ« teknologjinĂ« mĂ« tĂ« avancuar siguron qĂ« ne tĂ« mbetemi nĂ« krye tĂ« industrisĂ«, duke ofruar zgjidhje tĂ« pĂ«rshtatura qĂ« plotĂ«sojnĂ« nevojat nĂ« zhvillim tĂ« klientĂ«ve tanĂ«. Me dekada pĂ«rvojĂ« dhe njĂ« histori tĂ« dĂ«shmuar tĂ« pĂ«rsosmĂ«risĂ«, klientĂ«t mund t’i besojnĂ« KARTEL DOOEL pĂ«r tĂ« ofruar zgjidhje tĂ« besueshme, efikase dhe me kosto efektive pĂ«r projektet e tyre.

Rreth KARTEL DOOELNdërtimi i të ardhmes suaj që nga viti 1990

Që nga viti 1990, KARTEL DOOEL i është përkushtuar ndërtimit të një të ardhmeje më të mirë për klientët tanë. Me mbi katër dekada përvojë, ne kemi mbetur në krye të industrisë së metaleve, duke ofruar projekte cilësore dhe duke nxitur marrëdhënie të forta

 

Historia e kompanisë sonë 

E vendosur strategjikisht në Gostivar, në zemër të Maqedonisë Perëndimore, KARTEL DOOEL shquhet si një kompani private e pajisur me një fabrikë prodhimi më të avancuar, thellësisht e përkushtuar ndaj cilësisë së produktit dhe respektit të palëkundur për partnerët dhe klientët. Përkundër konkurrencës së ashpër, kompania ka siguruar një pozitë të spikatur në industrinë e metaleve, jo vetëm në rajonin më të gjerë, por edhe në të gjithë Republikën e Maqedonisë Veriore dhe vendet fqinje.

Në rrugëtimin e saj 30-vjeçar, KARTEL DOOEL është specializuar në prodhimin dhe instalimin e një game të larmishme strukturash, duke përfshirë magazina, objekte shërbimi, pika karburanti, sallat e prodhimit, ndërtesat administrative dhe palestrat. Këto ndërtime mburren me dimensione të ndryshme, me lartësi shtyllash që arrijnë deri në 9 m dhe pllaka deri në 12 m të larta. Hapësira e shtyllave shtrihet deri në 7 m, ndërsa hapësira e trarëve të çatisë arrin deri në 28 m. Për më tepër, shtrirjet e trarëve të çatisë variojnë nga 6 deri në 30 m, në varësi të materialit për çati të përdorur.

PartnerProjektet që kemi përfunduar