Kontakto

Welcome to KARTEL DOOEL, your trusted partner in the metal industry. With over 30 years of excellence, we specialize in crafting top-quality steel profiles and installations. Explore our innovative solutions and let's build success together!

Contacts
Location
Ul. Ilindenska 2981 , 1230 Gostivar Republic of North Macedonia
Follow us
01
02

tel.  +389 (0) 70 345 898  | +389 (0) 76 231 330

ShërbimetMirë se vini në Kartel

Një nga kompanitë më të fuqishme në MAQEDONINË VERIORE

Me mbi 30 vjet përsosmëri, ne jemi të specializuar në përpunimin e profileve dhe instalimeve të çelikut me cilësi të lartë. Eksploroni zgjidhjet tona inovative dhe le të ndërtojmë suksesin së bashku!

Rreth KarelitNe punojmë për ju që nga viti 1990. Industriale në mbarë botën.

Gjatë historisë sonë 30-vjeçare, KARTEL DOOEL është specializuar në prodhimin dhe instalimin e një sërë konstruksionesh çeliku, duke përfshirë magazina, objekte shërbimi dhe ndërtesa administrative. Ne përdorim një sërë materialesh, duke përfshirë tuba me profil çeliku në formë katrore dhe drejtkëndore, mbajtëse të profileve të çelikut I dhe U të mbështjellë në nxehtësi dhe pllaka çeliku të salduara.

Për të garantuar cilësi dhe konkurrencë, ne prokurojmë profile standarde çeliku në nivel lokal dhe ndërkombëtar, duke operuar gjithashtu linjën tonë automatike për profile me porosi. Materialet tona plotësojnë standardet ISO, me burim në një rreze prej 100 km nga Gostivari.”

që nga viti 1990

Mision

KARTEL DOOEL Gostivar është i përkushtuar që të jetë një forcë e spikatur në industrinë e metaleve. Nëpërmjet angazhimit tonë për përsosmëri në mjeshtëri, shfrytëzimin e zgjidhjeve inovative dhe përkushtimin e palëkundur ndaj shërbimit të jashtëzakonshëm, ne synojmë të vendosim standarde të reja të cilësisë dhe besueshmërisë.

Me mbi 30 vjet përvojë, ne evoluojmë dhe përshtatemi vazhdimisht për të përmbushur nevojat dinamike të klientëve dhe industrisë sonë. Misioni ynë është të tejkalojmë pritshmëritë, të nxisim marrëdhëniet afatgjata dhe të nxisë suksesin e ndërsjellë për të gjithë aktorët e përfshirë.”

CertifikataCertifikata e Kreditueshmërisë së Papaguar - 2023

Kjo certifikatë vërteton se subjekti afarist është pjesë e grupit të kompanive që mbajnë vlerësimin më të lartë të kreditit në Maqedoninë e Veriut. Duke plotësuar të gjitha kriteret për vitin 2023, biznesi jo vetëm plotëson, por edhe tejkalon kërkesat, duke arritur një aftësi të jashtëzakonshme kreditore në periudhën aktuale. Urime për këtë arritje të jashtëzakonshme, që pasqyron përsosmërinë e biznesit në fushën e ekspertizës së kreditit.

Produkte Speciale

VeçoritëPajisjet tona

KARTEL DOOEL është e specializuar në prodhimin e rezervuarëve të karburantit dhe ujit me përmasa standarde që variojnë nga 1.5 ton deri në 30 ton, duke përmbushur standardet e cilësisë përmes saldatorëve të certifikuar. Ne gjithashtu fabrikojmë kontejnerë për qëllime të ndryshme, duke përfshirë magazinimin dhe zyrat e përkohshme, së bashku me punimet e çatisë, fasadave dhe llamarinave.

Pajisjet tona të avancuara përfshijnë presa hidraulike me fërkim të afta për të trajtuar fletët deri në 12 mm të trasha, duke na lejuar të krijojmë forma të personalizuara për mbulesat e rezervuarëve dhe aplikacione të tjera. Ne i japim përparësi inovacionit teknik dhe trajnimit të punonjësve për të siguruar përputhjen me standardet ISO dhe për të përmbushur kërkesat e klientëve tanë.

KARTELKARTEL

PartnerëtProjektet që kemi përfunduar