Kontakto

Welcome to KARTEL DOOEL, your trusted partner in the metal industry. With over 30 years of excellence, we specialize in crafting top-quality steel profiles and installations. Explore our innovative solutions and let's build success together!

Contacts
Location
Ul. Ilindenska 2981 , 1230 Gostivar Republic of North Macedonia
Follow us

ShërbimetMjeshtëri klasike, zgjidhje moderne

Në KARTEL DOOEL, ne ofrojmë një gamë të larmishme shërbimesh për fletë çeliku të përshtatura për të përmbushur nevojat tuaja. Nga fletët e galvanizuara dhe të ftohta tek HRP dhe fletët e lyera, produktet tona me cilësi të lartë plotësojnë standardet e industrisë. Me fletët e prera me precizion të disponueshëm gjithashtu, na besoni që të ofrojmë zgjidhje të besueshme për kërkesat tuaja për fletë çeliku.

FAQKeni pyetje? Ne kemi PĂ«rgjigje!

KARTEL DOOEL ofron një gamë të gjerë shërbimesh për fletë çeliku duke përfshirë fletë të galvanizuar, fletë të ftohtë, fletë HRP (Hot Rolled Pickled), fletë të lyer dhe fletë të çarë.

Fletët HRP (Hot Rolled Pickled) të ofruara nga KARTEL DOOEL janë të njohura për forcën e tyre të lartë dhe saldueshmërinë e shkëlqyer. Ato janë të përshtatshme për aplikime strukturore dhe projekte fabrikimi ku forca dhe qëndrueshmëria janë parësore.

Krijuar përsosmëri për partnerët tanë të mprehtë

VeçoritëPërparësitë e kompanisë sonë janë në cilësinë e produkteve

Në KARTEL DOOEL, ne krenohemi me një sërë veçorish që na dallojnë. Me mbi tre dekada përvojë në industrinë e metaleve, ne sjellim ekspertizë dhe besueshmëri për çdo projekt. Fabrika jonë e prodhimit të teknologjisë moderne siguron standardet më të larta të cilësisë dhe efikasitetit, ndërsa ekipi ynë i përkushtuar është i përkushtuar të ofrojë zgjidhje të përshtatura që tejkalojnë pritshmëritë. Nga produktet e çelikut të krijuara me saktësi te një qasje e përqendruar te klienti, ne i japim përparësi përsosmërisë në gjithçka që bëjmë.